Klik her for at se nyhedsbrevet med billeder.

Skolebogsmessen 2009 i Århus

Mød forfattere og redaktører fra danskhistorie.dk ved stand nummer 48 på skolebogsmessen i Århus den 11.-12. marts 2009.

Kom også til foredraget "kristendomskundskab.dk" onsdag den 11. marts kl. 12.00 i lokale 3 ved redaktør Janus Benn Sørensen. Workshoppen gentages dagen efter kl. 10.30 i lokale 4.

Forberedelse til afgangsprøven

I kildeopgaverne kan eleverne arbejde målrettet med kilder fra historieundervisningen. Her lærer de at vurdere kildernes ophavsforhold, kontekst, tendens og troværdighed, og på den måde vil de være klar til sommerens afgangsprøver.

Læs mere her

Mediearkiv

Der er efterhånden så mange film- og lydklip foruden en masse onlinespil og webudstillinger på danskhistorie.dk, at vi har samlet det hele i et mediearkiv, der gør det let tilgængeligt at se det hele.

Tag et kig her

Nye artikler

Der er kommet nye artikler på danskhistorie.dk siden sidste nyhedsbrev. Se de seneste her:

Nye kommuneaftaler

Clio Online ønsker skolerne i Kolding Kommune rigtig god fornøjelse med brugen af danskhistorie.dk. Mere end 60% af alle skolerne i kommunen har tegnet abonnement på portalen.Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev i fremtiden, skal du blot besvare denne mail, og vi vil fjerne dig fra mailinglisten.

Denne side kan kun ses af abonnenter

Log på med

 
Log ind
 

Nyhedsbrev fra danskhistorie.dk, 9. marts 2009

Close
Minimize