Klik her for at se nyhedsbrevet med billeder.

Årsplaner

Vi har lavet årsplaner til planlægningen af undervisningen i historie til alle klassetrin. Årsplanerne er lavet på baggrund af materialet på Historiefaget.dk og retter sig mod opfyldelse af Undervisningsministeriets trinmål for de pågældende klassetrin. Nogle trinmål dækkes ved artiklernes emne eller vinkel, mens andre dækkes i arbejdet med de foreslåede aktiviteter.

Nye artikler

Der er kommet nye artikler på danskhistorie.dk siden sidste nyhedsbrev. Se dem her:

  Podwalk fra danskhistorie.dk i Copenhagen Moves

  Clio Online er fra den 9.-30 august med til at få københavnerne ud i det fri og bevæge sig. Det gør vi ved at tilbyde vores podwalk om Københavns bombardement til alle i kommunen.

  Historien hitter i Aalborg

  Nordjyderne kan bestemt ikke beskyldes for at være historieløse. Inden for det seneste år har danskhistorie.dk fået ikke mindre end 126.072 besøgende fra Aalborg Kommune. Det svarer til, at der hvert 4. minut - året rundt, døgnet rundt - er en aalborgenser, der klikker sig rundt inde på danskhistorie.dk.

  Vi takker nordjyderne for den store interesse og bringer her Nordjyske Stiftstidendes dækning af historien.  Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev i fremtiden, skal du blot besvare denne mail, og vi vil fjerne dig fra mailinglisten.

  Denne side kan kun ses af abonnenter

  Log på med

   
  Log ind
   

  Nyhedsbrev fra danskhistorie.dk, 3. august 2008

  Close
  Minimize